Korišćenjem bilo kog dela ili pristupanjem bilo kom sadržaju na sajtu SZiPO (u nastavku: SZiPO, sajt SZiPO, sajt) automatski prihvatate aktuelna Pravila korišćenja.

Korisnici su dužni da redovno čitaju Pravila korišćenja, te se smatra da su kontinuiranim korišćenjem sajta SZiPO, ili bilo kog njegovog dela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korišćenja i da su ih razumeli u celosti.

Nijedan deo sajta SZiPO ne sme se koristiti u nezakonite svrhe niti za njihovo promovisanje.

 

Sajt SZiPO

SZiPO posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja svog sajta. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržaje sajta i pristupaju im, osim u slučaju kršenja pravila korišćenja. Sajt SZiPO sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja sa naših profila društvenih mreža i video striming servisa, kao i linkova ka spoljnim stranicama i sadržajima. SZiPO sadržaje na svom sajtu objavljuje u dobroj nameri. Sve sadržaje sajta koristite na vlastitu odgovornost i SZiPO se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem.

Pristup sajtu SZiPO i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta.

 

Autorska prava

SZiPO polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, foto, video i audio materijale, baze podataka i programski kod). Neovlašćeno korišćenje (preuzimanje za dalju upotrebu, pokušaj pristupa sa namerom promene sadržaja sajta bez posedovanja korisničkog naloga sa datim nivoom privilegija) bilo kog dela sajta bez eksplicitne dozvole vlasnika autorskih prava smatra se kršenjem autorskih prava SZiPO i podložno je tužbi.

Ukoliko smatrate da je SZiPO povredio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti predmeta žalbe.

 

Linkovi ka spoljnim stranicama i sadržajima

Sajt SZiPO može sadržati linkove ka veb-stranicama van našeg domena (hiperlinkove ka spoljnim - eksternim stranicama i sajtovima).

SZiPO ovakve linkove objavljuje u dobroj nameri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje van našeg sajta i domena. SZiPO nikada neće insistirati na posetama sadržajima van svog domena, te posetioci sajta spoljnim stranicama pristupaju isključivo na sopstvenu odgovornost.

YouTube

SZiPO objavljuje video-fajlove koji su locirani na serverima youtube.com.Video zapisi koji su označeni kao "Related" ("Povezani"), postavljeni su po automatizmu YouTube softvera, na koji SZiPO nema, niti može imati uticaja. Samim tim SZiPO nije odgovoran za sadržaje ovih video zapisa.

 

Izmene pravnih dokumenata

SZiPO zadržava pravo da bez najave izmeni ova Pravila korišćenja, Politiku privatnosti ili Politiku korišćenja kolačića. O važnim promenama i dopunama SZiPO može obavestiti korisnike svojih usluga putem elektronske pošte ili objavljivanjem obaveštenja na sajtu ili društvenim mrežama.

Korišćenje bilo kog dela ili pristupanje bilo kom sadržaju na sajtu SZiPO podrazumeva da ste upoznati sa najnovijom revizijom Pravila korišćenja.